ORDU (AA) - Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, öğrencilerin, yaz tatilini spor yaparak ve eğlenerek değerlendireceğini söyledi.

Bekyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açacakları yaz spor okulunda, 3 bin öğrenciye hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Amaçlarının, çocuk ve gençlere spor bilinci aşılamak, geleceğe yönelik daha sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu ifade eden Bekyürek, "Geçen yıl açtığımız yaz okulumuzda bin öğrencimize ulaşarak onlara güzel bir yaz geçirttik. Bu yıl hedefimiz 3 bin öğrenciye ulaşmaktır." dedi.

Yaz spor okulu için kayıtların başladığını aktaran Bekyürek, "Öğrencilerimiz, bu yaz tatilini spor yaparak ve eğlenerek değerlendirecek. Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze iki farklı dalda eğitim verecek antrenör atandı. Bu hocalarımız atletizm ve güreş dallarında öğrencilerimizi yetiştirecek. Bu yıl basketbol, voleybol, hentbol, futbol, güreş, atletizm, tekvando ve hokey gibi dallarda yaz spor okulu açıyoruz. Bununla ilgili kayıtlarımız başladı ve antrenörlerimiz şu an okulları geziyor." diye konuştu.

Bekyürek, isteyen velilerin de öğrencileriyle birlikte spor yapabileceğini sözlerine ekledi.