Torku Konyaspor’un yeni kalecisi Mario Felgueiras yeşil-beyazlı formayla Galatasaray’a karşı çıktığı ilk maçta kalesinde 4 gol gördü. 2012-2013 sezonunda Romanya’nın CFR Cluj kalesini koruyan Felgueiras, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile grup mücadelesinde oynanan 2 maçta da kalesinde yine 4 gol gömüştü.
Galatasaray, Torku Konyaspor’un devre arası transfer döneminde Vid Belec’in yerine Romanya’nın CFR Cluj takımından transfer ettiği kaleci Mario Felgueiras’ın korkulu rüyası oldu. Portekizli kaleci yeşil-beyazlı formayla ilk maçına dün Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Galatasaray ile oynanan ve 4-1’lik mağlubiyetle sonuçlanan karşılaşmayla çıktı. Mücadelenin 10. dakikasında Burak Yılmaz’ın ceza sahası dışından sert vuruşuyla ilk golünü kalesinde gören Felgueiras, 16. ve 34. dakikalarda Sneijder’in, 45+1. dakikada Olcan Adın’ın gollerine engel olmadı. 28 yaşındaki kaleci bu sonuçla Torku Konyaspor formasıyla çıktığı ilk maçında kalesinde 4 gol gördü. 2012-2013 sezonunda Romanya’nın CFR Cluj kalesini koruyan Felgueiras, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile grup mücadelesinde oynanan 2 maçta da kalesinde yine 4 gol gömüştü.

BURAK YILMAZ, FELGUEIRAS’I BOŞ GEÇMİYOR
Galatasaray’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Torku Konyaspor’un yeni kalecisi Mario Felgueiras’ı boş geçmiyor. Golcü oyuncu Portekizli kaleciyle karşı karşıya geldiği 3 maçta fileleri toplamda 5 kez havalandırmayı başardı. Galatasaray’ın 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinin ilk maçında CFR Cluj ile oynadığı ve 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan maçta Burak Yılmaz, Felgueiras’ın koruduğu kaleye sarı-kırmızılıların tek golünü kaydetmişti. Bu maçın rövanşında ise Burak Yılmaz, 3-1 Galatasaray’ın galip geldiği maçta hat-trick yaparak Felgueiras’ı avlamayı başarmıştı. Burak Yılmaz son olarak, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında uzun süren sakatlığının ardından Torku Konyaspor maçıyla sahalara geri dönerken, mücadelenin 10. dakikasında Felgueiras’ı şık bir golle mağlup etti.
(İHA)