Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Haber Global'de canlı yayın programında soruları ana başlık ve Fenerbahçe ile ilgili, satın alınır Hollanda Ligi ekibi Fortuna Sittard'daki planlarını da anlattı.İşte Acun Ilıcalı'nın sözleri; Ben hayatımda böyle bir şey planlayıp uzun süreli yapmadım . Benim çok güvendiğim bir takım. Kulübün yönetimini takdir ettiğim için bu operasyonun içinde olmak istedim. Amacımız bu kulübü hak ettiği yerlere getirmek. Yetenekleri bulduğun zaman eğer takımın parasal durumu iyi değil ise bu yetenekleri erkenden bir yerlere yollaman muhtemelen. Ben gel sonra inşallah betsmax giriş  Fortuna Sittard'ın böyle bir ticari olmayacak. Bu yetenekleri elimizde tutacağız. Hollanda'da çok konuşuluyorum. Hollanda'ya karşı sempatim var. Ofansif futbolu düşündükleri için seviyor olabilirim.

"BEŞİKTAŞ'A SEMPATİM VAR"

Benim sunucu olduğum bir yayın doğru olmaz Beşiktaş için. Beşiktaş camiası kuvvetli bir camia. O geceye baktığımda bir yanda Hülya Avşar, diğer tarafta Yılmaz Erdoğan vardı. Zaten çok büyük isimler vardı. Ben rol çalmış olurdum. Babam, Beşiktaş taraftarıydı. Rahmetlinin son dönemleri çok mutlu geçmişti. Metin-Ali-Feyyaz sayesinde Beşiktaş çok iyiydi. Beşiktaş'a bir sempatim var.

"FENERBAHÇE BAŞKANI OLMA HAYALİM YOK"

Fenerbahçe başkanı olmak gibi bir hayalim yok. Başkan olmak için konsantreye sahip olmak lazım. Ali Koç, yıllarca bu konsantreye sahipti. Ben, şu anda dünyanın en televizyon büyükcusu olma hayalindeyim ve bunun için yoğun mesai yapmaktayım. Ancak Fenerbahçe ne istendi hazırım.