Diğer taraftan Sarı- Lacivertli ekip bir kutlamaya hazırlanıyor. Devbahis dünyanın dört bir yanında, Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin 19.07.2019'da dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutlayacağını duyurdu. Bu anlamlı ve özel günde, Fenerbahçe yönetiminin transfer bombalarını bir bir patlatacağı beklentisi yer alıyor.

Diego Costa Geliyor

Bu mutlu günde Fenerbahçe'nin sürpriz bir isme talip olacağı konuşuluyor. Tüm dünyada büyük yankı uyandıracak süper bir yıldızı da açıklayacağı iddiası bir süredir konuşulan Fenerbahçe'de ataklar devam ediyor. Aleksandar Kolarov, Luiz Gustavo ve Yevhen Konoplyanka’yı sonlandırma aşamasında olan yönetimin asıl bombasının ise Diego Costa olduğu ortaya atıldı. Brezilya asıllı olan İspanyol golcünün Atletico Madrid’den ayrılma ihtimali çok yüksek. Sarı-Lacivertlilerin hedefinde, Diego Costa’yı kiralamak olduğu yönünde haberler iddia edildi. Dünyaca ünlü forvetin Atletico’da maaşı tamı tamına 7.6 milyon Euro. Bu rakam Fenerbahçe için bir hayli yüksek. Ancak ücretin yarısının bir sponsor firma tarafından karşılanarak Costa’ya Çubuklu formanın giydirileceği bilgisi paylaşıldı. Heyecanlı bekleyiş devam ederken

Diego Costa gibi bir ismi transfer etmek ‘hayal’ gibi görülüyor. Ancak bu hayalle birlikte hedefi mutlak şampiyonluk olarak gören Ali Koç’un, böyle bir yıldızı transfer ederek tüm camiayı ve taraftarları ayağa kaldırmayı çok istediği bilgisi geldi. Hayal, gerçeğe dönüşür mü belli olmaz ama Fenerbahçe taraftarlarının bu transferi heyecanla beklediği kesin.