Buradan çıkacak olan sonuç birçok açıdan önemli olacak. Öyle ki zirve yarışı giderek kızışmış durumda. Çok formda olan takıma karşı kendi evinde üstünlük sağlamanın kolay olmayacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bir sonraki hafta Beşiktaş maçı öncesi puan kaybı endişeyi daha da artıracaktır. Buna ek olarak sarı kart sınırında yer alan oyuncularında olması nedeniyle alınacak her puanın çok değerli olduğunu söyleyebiliriz. Kaçırılmayacak bir deneyim için yerinizi alabilirsiniz. Restbet her anı en iyi şekilde sizlerle buluşturuyor. 

Futbol Severleri Bekleyen Heyecan Büyük

Her açıdan zor geçmesi beklenen maç hakkında yapılan yorumlar oldukça önem taşıyor. Ersun Yanal ve öğrencileri için ciddi bir sınav olacak. Ancak şampiyonluk için bu tip maçların kazanılması gerekiyor. Bu bilinçle sahaya çıkacak olan ekip, ilk andan itibaren rakibine karşı iyi bir oyun sergilemek istiyor. Ayrıca teknik heyetin planları arasında şok baskı yer alıyor. Rakibi beklemediği bir şekilde vurarak, galibiyete ulaşmanın hesapları yapılıyor. İlerde Vedat Muriç en önemli silah konumunda yer alıyor. Geçmişte olduğu gibi bu maçta da taraftar en az bir gol bekliyor. Ersun Yanal’ın da en çok güvendiği isimler arasında yer alıyor. Restbet ile sizde kazananlar arasındaki yerinizi alabilirsiniz. 

Dış Saha Maçı İstatistikleri Alarm Veriyor

Fenerbahçe cephesinde oynanan dış saha maçlarında yaşanan puan kayıpları korkutuyor. Form durumu çok iyi olan Sivasspor takımı ile oynanacak olması da endişeleri artırıyor. Zorlu deplasman mücadelesinden galibiyetle dönmek isteyen ekip, ciddi bir avantajında sahibi olacak. Kaçırılmayacak heyecana sahip olmak isteyen taraftarları çekişmeli bir 90 dakika bekliyor. Her yönü ile iyi bir mücadelenin ekranlara taşınacağını söyleyebiliriz. Sizleri bekleyen bu ayrıcalıklı kaliteye sahip olabilirsiniz. Sarı lacivertli ekibin şok baskısı sonuç vermesi haline erke bir gole ulaşmakta mümkün hale gelecek. Merakla beklenen anların başlamasına kısa bir süre kaldı.