2015-2016 sezonu öncesinde şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Fenerbahçe’yi 4 kritik maç bekliyor. Fenerbahçe, sırası ile Kayserispor, Ajax, Galatasaray ve Osmanlıspor ile karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu öncesinde yıldız futbolcuları transfer eden ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Fenerbahçe’de işler istenildiği gibi gitmiyor. Sarı-lacivertli ekibin son oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alması bütün okları teknik direktör Vitor Pereira’nın üzerine çevirdi. Portekizli teknik adamın kadroda sürekli değişikliğe gitmesi ve özellikle Hollandalı yıldız futbolcu Van Persie’yi yedek bırakması ile gündeme oturdu.

İLK ÖNCE AJAX SONRA GALATASARAY
Milli maç arasından sonra oynayacağı 4 maç Fenerbahçe için çok önemli gözüküyor. Sarı-lacivertliler, ilk önce deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak. Avrupa Lig’inde sadece 1 puanı bulunan Fenerbahçe, ardından kendi evinde Hollanda temsilcisi Ajax’ı konuk edecek. Sarı-lacivertliler ekip, hem kendi evinde galibiyet hem de gruplardaki ilk 3 puanını almayı hedefliyor. Kritik maçın ardından Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında kendi evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Derbi sonrası sarı-lacivertliler, bu sezon başında büyük takımlardan puan almayı başaran Osmanlıspor ile karşılaşacak.

KADRO MERAKI
Sezon başından bu yana sürekli rotasyona giden sarı-lacivertlilerde kadro da merak konusu oluyor. Tecrübeli teknik adamın Ajax maçına ve Galatasaray derbisine nasıl bir kadro sahaya süreceği ve son 4 maçtır yedek kulübesinde bekleyen ve bundan şikayetçi olduğu iddia edilen Van Persie’nin bu maçlarda ilk 11’de olup olmayacağı ise merak konusu oldu.
(İHA)