Volkan Demirel'in sözleşme süresi dolduğundan dolayı Topuk Yaylası'nda yapılan en son kampa götürülmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Ersun Yanal tarafından bir yıllık daha anlaşma yönünden fikirler çıktığı konuşulmasına karşılık Volkan Demirel bu bağlantıdan farklı görüşler ortaya koymaya devam ediyor.

Volkan Sıcak Bakmıyor

Sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'deki durumunun ne olacağı merak edilen Volkan için Fenerbahçe'den 1 yıllık sözleşme konusunda haberler gelmeye başladı. Bu sebepten dolayı kampa da götürülmeyen tecrübeli kalecinin ne olacağı konusunda bazı konuların netleşmeye başlaması söz konusu oldu. 38 yaşına giren kaleci ile Fenerbahçe arasındaki sözleşmenin detaylarının netleşmeye başlaması ile taraflar arasında görüşmeler devam etti. 2002 yılı itibarıyla Fenerbahçe'ye bağlanan kaleci 16 yıldır kaleci olarak görevine devam ediyor. 

Volkan için yönetimden yana gelen karar ise son bir senelik anlaşma daha yapılması yönünde olacaktır. Volkan ise bu teklife sıcak bakmadığını bildirdi. Çünkü daha 40 yaşına kadar sahalarda olmayı düşünen Volkan en az 2 yıllık bir anlaşmanın yapılmasının daha iyi olacağını düşünüyor. Bundan dolayı yönetimin bir yıllık sözleşme durumuna sıcak bakmadığını açık açık dile getiriyor. Kendini bedensel olarak da oldukça iyi hissettiğini söyleyen başarılı kaleci daha uzun sözleşme yapabileceğini konuşmalarında sürekli bir şekilde dile getiriyor.