İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yaptıkları mücadelede, ligde bir önceki maçın 11 kişilik kadrosunda değişiklik yapmadı. 

Kartal, ligin 18. haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanında 2-1 kazanan 11 kurgusunu, bordo-mavili ekip karşısında da sahaya sürdü. 

Sakatlıklarının ardından takımla çalışmalara başlayan ancak antrenman eksikleri bulunan Emre Belözoğlu ve Meireles'i yedekler arasında tutan Kartal, Kardemir Karabükspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavisi tamamlanan Alper Potuk'u 11'de sahaya sürdü. 

Emenike'nin tek forvet olarak sahaya çıktığı Trabzonspor mücadelesinde, takımın diğer forvetleri Sow ve Webo yedek kaldı. Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal, 18 kişilik kadroya giremedi. 

 

- Sezonun en dolu tribünleri

 

Fenerbahçeli taraftarlar bu sezon en büyük ilgiyi Trabzonspor karşılaşmasına gösterdi. Kadıköy'deki mücadeleyi 40 bini aşkın taraftar izledi. 

İstanbul'un dışında çok sayıda ilden, yurt dışından ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden taraftarlar maça geldi.  

Sarı-lacivertli kulübün bu sezon diğer maçlarda da bilet satmadığı okul kale arkası tribünün büyük bölümü boş kalırken, bu tribüne dernekler aracılığıyla taraftar alındığı öğrenildi. 

Migros kale arkası tribünde açılan pankartta, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve futbol takımı resmedilerek, "Büyük başkan, yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla omuz omuza. Gidiyoruz dördüncü yıldıza. Nice şampiyonluklara" yazısı yer aldı. 

Karşılaşma öncesi kale arkası tribünün üst bölümünde dev sarı-lacivertli bayrak, maraton üst tribünde de "Herkes haddini bilecek" yazılı büyük pankart açıldı. 

 

- Kılıçcı ve Şipal tur attı

 

Uluslararası Boks Birliği'nin (AIBA) düzenlediği profesyonel boks organizasyonunda şampiyon olarak, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı kazanan Fenerbahçe'nin milli boksörleri Adem Kılıçcı ve Onur Şipal, maç öncesi taraftarın karşısına çıktı. 

İstanbul'da yapılan 75 kilo mücadelesinin birincisi Kılıçcı ile Bakü'deki 69 kilo müsabakalarının birincisi Şipal, kazandıkları kemerleri üzerinde taşıyarak taraftarları selamladılar. Sarı-lacivertli taraftarlar iki milli sporcuyu da başarısından dolayı alkışladı.