Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Sarı-lacivertli futbolcular antrenmanı dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kaleciler dönüşümlü olarak çift kale maçta görev aldı. Altyapıdan da 5 futbolcu antrenmanda yer aldı.
Milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Raul Meireles ve Michal Kadlec ile teknik heyetten özel izinli olan Bruno Alves antrenmanda yer almazken, Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Selçuk Şahin antrenmana katılmazken, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Bekir İrtegün, bel ağrısı nedeniyle tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
(İHA)