Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı oyuncular Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Vincent Janssen Beşiktaş mücadelesinde sarı-lacivertli taraftarların stadı doldurmalarını istedi.

Fenerbahçeli oyuncular Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Vincent Janssen derbi öncesi sarı-lacivertlilerin internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Mehmet Ekici, Beşiktaş derbisinin kolay olmayacağını dile getirerek, “İki takım da çok kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulu kadrolara sahip. Zor bir mücadele bizi bekliyor ama eğer şampiyon olmak istiyorsak, bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Bizim bu derbideki en büyük avantajımız kendi evimizde muhteşem taraftarımızın önünde oynayacak olmamız. Alanya maçıyla takımın özgüveni de bir hayli yükseldi. Şimdi daha moralli ve daha uyumlu bir takım olduğumuzu söyleyebiliriz. Taraftarımızla maçın başından itibaren güzel bir atmosfer yakalayıp, iyi futbolla galip gelmek istiyoruz. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum, çok yetenekli ve kariyerli oyunculardan oluşan bir kadromuz var ve bu tür gerilim seviyesi yüksek maçları oynamayı iyi bilen isimlere sahibiz” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZLA GALİBİYET YAŞAMAK İSTİYORUM”

Beşiktaş maçında sarı-lacivertli taraftarlarla birlikte galibiyet yaşamak istediğini aktaran Mehmet Ekici şu ifadelerle açıklamasını tamamladı:

“Taraftarımızla hep birlikte galibiyet yaşamak istiyorum. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Gelsinler tribünleri tamamen doldursunlar ve maçın başından son anına kadar bizi coşkuyla desteklesinler. Bu derbiyi kazanıp galibiyeti taraftarımıza armağan etmek ve galibiyet coşkusunu onlarla doyasıya yaşamak istiyorum. Umarım bunu gerçekleştirebiliriz.”

VINCENT JANSSEN: TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ MAÇI KAZANMAMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Fenerbahçe’de forma giyen Hollandalı oyuncu Janssen ise, Beşiktaş maçına hazır olduklarını ifade ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz hafta aldığımız önemli ve güzel bir galibiyetten sonra özgüvenimizi daha üst noktalara taşıdık. Kendimize inanıyoruz iyi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Bu karşılaşmaya hazırız, umarım taraftarlarımızda aynı bizler gibi hazırdır. Bu karşılaşmada taraftarımızın desteğini arkamıza almak bizim için çok önemli olacak. Saha içinde maçın sonuna kadar taraftarımız için savaşacağız. Umarım hep birlikte bu maça ne kadar hazır ve ne kadar bu maçı kazanmak konusunda istekli olduğumuzu gösterip istediğimiz skorla sahadan ayrılırız.”

MATHIEU VALBUENA: UMARIM TARAFTARIMIZ STADIMIZI TIKLIM TIKLIM DOLDURUR

Fransız oyuncu Mathieu Valbuena, derbinin kendileri için çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyleyerek, “Bu akşam sezonun ilk derbi karşılaşmasına çıkıyoruz. Kendi sahamızda oynuyoruz bu maç bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın desteği de bizim için çok önemli. Umarım stadımızı tıklım tıklım doldururlar. Maç boyunca desteklerini arkamızda hissederiz. Onların desteği ile birlikte istediğimiz skorla sahadan ayrılmak istiyoruz” dedi.

(İHA)