Fenerbahçe ve Borajet Havayolları arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla Borajet, Fenerbahçe’nin resmi hava yolu taşıyıcısı oldu.
Fenerbahçe futbol, basketbol ve voleybol takımları, yurt içi ve yurt dışı uçuşlarını, bundan böyle Borajet Havayolları’nın, Embraer 195 modeli yeni nesil uçağı ile gerçekleştirecek.
Anlaşmaya göre, Borajet ayrıca, UEFA kulüpler müsabakalarında oynanacak tüm maçların Fenerbahçe forma önü reklam sponsorluğuna da imza attı. Fenerbahçe A Futbol takımı, Borajet logolu yeni forması ile ilk kez, 27 Temmuz 2016 Çarşamba akşamı Fenerbahçe - Monaco maçına çıkacak.
Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, “Borajet olarak spora verdiğimiz desteği bu aşamaya taşımış olmaktan ve Fenerbahçe gibi büyük bir camia ile el ele, başarılara ortak olacağımız bu işbirliğinden, büyük mutluluk duyuyorum. Yeni nesil uçaklarımız ve yüksek kaliteye öncelik veren hizmetimiz ile takımlarımızı güvenli, konforlu ve mutlu bir şekilde deplasmanlara uçuracağız. Sponsorluğumuzun sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da Borajet markasına güç katacağına inanıyorum” dedi.
(İHA)