Tarihinde ilk kez katıldığı Euro Challenge Cup’ta Final-Four’a kalan Trabzonspor, bu turnuvaya 24-26 Nisan tarihleri arasında evsahipliği yapacak. Önemli bir spor organizasyonuna kapılarını açarak, Trabzon şehrini ve markasını dünyaya tanıtan Bordo-Mavililer’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının ardından FIBA yönetimi, konuyu gündemine almış ve hemen Trabzonspor Medical Park yöneticileriyle iletişime geçmişti. Turnuvanın işleyişine balta vuracak bir durum istemeyen FIBA yönetimi’nin, Türk Hava Yolları’nın Final-Four’a sponsor olması ve Trabzonlu yetkililerin güven veren açıklamalarının ardından, bir kez daha Bordo-Mavililer’e teşekkür ettiği öğrenildi.

‘FIBA bize hayran kaldı’

Yaşanan bu gelişmelerin ardından basketbol şubesinin genel menaceri Nihat Mala, FANATİK’e konuştu. FIBA ile aralarında iyi bir ilişki olduğunu vurgulayan Nihat Mala, “FIBA’yla hiçbir problemimiz yok. İlişkilerimiz çok iyi ilerliyor. En iyi şekilde bu turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Türk Hava Yolları’nın da sponsor olmasının ardından çok mutlu oldular. Bizim isteğimiz ve heyecanımıza hayran kaldılar. İyi bir turnuva yaşayacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.