FIFA'nın Dünya Kupası'ndan sonraki en büyük ikinci turnuvası olan FIFA U20 Dünya Kupası'nın bilet tanıtımı, 30 Kasım Cuma gecesi TRT Spor'da canlı olarak yayınlanacak "Futbol Gecesi" programında yapılacak ve böylece maç biletlerinin satışı başlayacak.

Yalçın Çetin'in sunacağı programa TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, FIFA U20 Dünya Kupası Turnuva Direktörü Inaki Alvarez ve U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ile 1987'de oynanan FIFA U20 Dünya Kupası'yla Yugoslavya takımı altında bu kupayı kazanmış ve aynı zamanda da turnuvanın en değerli oyuncusu seçilmiş Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki katılacak.

Saat 21.45'te başlayacak programla birlikte futbolseverler, internet üzerinden FIFA U20 Dünya Kupası'nın biletlerini alabilecekler.

Bilet satışına ilişkin ayrıntılı bilgi program sırasında kamuoyuyla paylaşılacak.
FIFA U20 Dünya Kupası, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Trabzon ve Rize'de oynanacak.

FIFA U20 DÜNYA KUPASI KARŞILAŞMA TAKVİMİ

FIFA U20 Dünya Kupası maçlarının başlama saati 18.00 ve 21.00 olarak belirlendi. A ve B Grubu maçları 21, 23, 27 Haziran tarihlerinde İstanbul, Kayseri; C ve D grubu maçları 22, 25, 28 Haziran tarihlerinde Trabzon, Rize, Gaziantep; E ve F grubu maçları ise, 23, 26, 29 Haziran tarihlerinde Antalya ve Bursa'da oynanacak.

Son 16 takım müsabakaları 2 Temmuz'da İstanbul, Gaziantep, 3 Temmuz'da Kayseri, Trabzon, Antalya, Bursa; Çeyrek Final 6 Temmuz'da Rize, Bursa, 7 Temmuz'da İstanbul, Kayseri; Yarı Final 10 Temmuz'da Trabzon, Bursa; Final ile 3.'lük karşılaşmaları 13 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak.