Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Acımız çok büyük. Beşiktaş’ın çok önemli bir çınarını daha kaybetmiş bulunuyoruz” dedi.
Beşiktaş’ta efsane başkan Süleyman Seba’ya Vodafone Arena’da yapılan anma töreninde başkan Fikret Orman da yaptığı konuşmayla veda etti. Başkan Fikret Orman, Süleyman Seba’nın cenaze töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
" Acımız çok büyük. Beşiktaş’ın çok önemli bir çınarını daha kaybetmiş bulunuyoruz. Çok önemli bir spor adamını kaybetmiş bulunuyoruz. Çok önemli bir barış insanını kaybetmiş bulunuyoruz. Farkındaysanız, büyük felaketlerden sonra bile bütün toplumun kavga ettiği durumlarda siyasetçileri, spor insanlarını ve tüm Türkiye’yi bir araya getirebilecek önemli bir insanı kaybettik. Bize çok şey öğretti Süleyman Ağabey. Beşiktaşlılık duruşunun simgesi olan insandı. Zarafeti, centilmenliği, rakiplere saygı duymayı, hak yememeyi Süleyman Ağabey’den öğrendik.
Şeref’iyle oynamayı, Hakkı’yla kazanmayı bize O öğretti. Hepimizin Süleyman Ağabey ile bir anısı var. Burada eski yönetici arkadaşları, dostları, Beşiktaş Camiasından birçok insanla anısı var. Bu anılar O, ne kadar rahmete ulaşsa da bizlerle beraber yaşayacak. Allah rahmet eylesin, Allah bizlere ona layık olmayı nasip etsin.
Bu stadı bir an önce bitirip ona layık olmaya çalışacağız. Süleyman Ağabey bir sözü çok kullanırdı: "Bazılarını bir zaman için aldatabilirsiniz, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz ama herkesi her zaman aldatamazsınız. Süleyman Ağabey bizi hiçbir zaman aldatmadı. Ona camiam adına teşekkür ediyorum."
(İHA)