GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'un yönetimi, hafta sonu oynanan Nazilli Belediyespor karşılaşmasında gödev alan hakemlere tepki gösterdi

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, dün oynanan Nazilli Belediyespor maçının hakemleri kınanarak, hakemlerin Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kuruluna şikayet edildiği belirtildi.

Gümüşhanespor olarak belirli imkanlar doğrultusunda Türk futboluna ve Gümüşhane şehrine fair-play çerçevesinde hizmet vermek istendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gerçek görevleri futbolu güzelleştirmek ve adaleti sağlamak olan hakemler Salih Salar, Ejder Yapıcı, Mert Türk ve Erkan Özdamar’ın gerçek amaçlarının ne olduğunu anlamadık. Sahada emek hırsızlığı yapan bir hakem heyeti vardı. Bugüne kadar sahasında hakemlere karşı en ufak bir olay yaşanmayan stadyumumuzda bundan sonra hakemlere karşı davranışlardan sorumlu değiliz. Nazilli Belediyespor’u tebrik ediyoruz. Yalnız onlardan beklentimiz spor ahlakına sığmayan hakemi ve rakibi sahte hareketlerle aldatan ve emek hırsızlığına sebebiyet verecek hareketleri yapan sporcuları barındırmaması ve o hareketi yapan oyuncu Mehmet Ersavaş’a hak ettiği cezayı vermelerini talep edeceğiz. Bugünden sonra her platformda hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı bütün kamuoyu bilmelidir."