Örneğin bir cep telefonu satın alınması işlemlerinde garantisinin ne kadar olduğu ve garanti firmasının nerede olduğu oldukça önemlidir. Bu durum bazı ürünler için daha da önemli bir durum halinde bulunmaktadır. Örneğin bin beyaz eşya firmasının garanti kapsamında çözümünün şehir dışında olması oldukça mantıksız bir durumdur. Bu beyaz eşyanın her arızasında şehir dışına gönderilmesi mümkün olmayacaktır.

Her Alanda Farklı Servis Hizmetleri

Serel sifon servisi belli bir uzman ekip tarafından verilmesi veya Serel rezervuar servisi başka bir uzman ekip tarafından verilmesinin anlamı bu firmanın servis hizmetleri anlamında ne kadar gelişmiş bir düzeyde olduğunu göstermektedir. Birçok firma servis anlamında aynı ekipleri birbiri içerisinde kullanmaktadır. Serel bu anlamda Türkiye de bir ilke imza atmış bulunmaktadır.

Serel Müşteri Hizmetleri

Servis hizmetinden yararlanmak için öncelik ile müşteri hizmetleri ile temas kurulması gerekmektedir. Bu temas da hangi durum ile ilgili sıkıntı yaşanmakta olduğu temsilciye bildirilmelidir. Temsilci sorunun anlaşılması ile birlikte uygun olan ekibi yönlendirmektedir. Telefonda sıkıntının tam olarak temsilciye anlatılması gerekmektedir. Konunun ilk muhatabı olmaları münasebeti ile çözümün ilk merci de onlar olmaktadır. Serel servisi alanında yeni gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için kaynak: http://serel.servisi.bbs.tr/