Bunu sağlarken hummalı çalışmaların neticesinde ortaya çıkarılmış olan pek çok önemli liste çalışması, makale ve blog yazısı siteyi bir anda zirvelere tırmandırdı. Editoryal ekibin futbol aşkı ile yatıp futbol aşk ile kalkması da bunda son derece önemli. Böylece pek çok sitenin arasından sıyrılarak Futbolekstra futbol haberciliğinde adından söz ettirmeyi başaran önemli bir internet sitesi olarak milyonların gözdesi olmayı sürdürüyor. Siz de bu siteden faydalanmak istiyorsanız futbolekstra.net bir tık uzağınızda duruyor.

Futbol Ekstra Hızlı Habercilik

Neredeyse 80 milyonun ilgisini çeken futbol için en büyük ihtiyaç doğru ve güvenilir objektif futbol haberciliğidir. Bu noktada ortaya çıkmış olan boşluğu kaliteli ekibi ile doldurmayı başaran Futbolekstra hızlı habercilik anlayışıyla da artı puan alıyor. Hem profesyonel hem de amatör ruhla ve hepsinden önemlisi futbol aşkıyla habercilik faaliyetlerini sürdüren Futbol Ekstra son dakika haberleri ile adeta gündemi belirliyor. Futbol müsabakalarına farklı perspektiflerden yaklaşarak pek çok haber sitesinde bulunan basmakalıp rutin haberlerin dışına çıkıp taraftar gözüyle de olaylar ve müsabakalar değerlendirilebiliyor. Bu sebeple futbolseverler için her zaman en çok tercih edilen son dakika haberleri Futbol Ekstra sayfalarında yer alıyor.

Futbol Ekstra Gölgede ve Güneşte Yazıları

Her şeyi ile kalitenin hissedilmiş olduğu Futbol Ekstra gölgede ve güneşte yazıları da oldukça orijinal çalışmalar. Futbolun gölgesinde kalmış ve her zaman spot ışıkları altında bulunan yıldızlara, oyunculara ve teknik direktörlere farklı açılardan yaklaşımlar geliştiriliyor. Bir dönem milyonları peşinden koşturan, haber sayfalarının ilk sayfalarını dolduran ama günümüzde unutulmuş olan gölgede kalan yıldızlar tekrar gün yüzüne çıkartılıyor. Her zaman sahne ışıkları altında bulunan Messi, Ronaldo, Maradona gibi pek çok önemli yıldızların daha önce duymadığınız, başka yerde okumadığınız farklı yönlerini güneşte serisinde bulabiliyorsunuz. Böylece futbolun göze görünmeyen noktalarına parmak basılıyor.

Futbol Ekstra ve Objektif Köşe Yazıları

Türkiye Süper Lig bazında her takıma ait maçların değerlendirilebileceği farklı köşe yazılarını sadece Futbol Ekstra sayfalarında bulabilirsiniz. 4 büyük takımla sınırlı kalmayan yazar kadrosunda profesyonel ve duayen yazarlar bulunduğu gibi genç ve amatör yazarlara da yer veriliyor. Böylece her takımın maçlarının analiz edildiği doğru ve objektif yazılarla birlikte hem keyifli dakikalar geçiriyorsunuz hem de takımınıza ait olan son dakika bilgilerini alışmış olduğunuz kalemlerden takip edebiliyorsunuz. Üstelik sadece Türkiye Süper Lig ile sınırlı tutulmayan köşe yazılarında dünya futbolunun önde gelen bütün liglerindeki müsabakalar tek tek değerlendiriliyor. Premier Lig, La Liga, Bundesliga, Seri A, Lig 1, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Dünya Kupası gibi futbolun nabzını tutan ligler ve organizasyonlar müsabaka bitiminden en geç bir saat sonra köşe yazılarında kendisine yer buluyor.

Futbol Ekstra TOP Listeleri

Futbol Ekstra sayfalarında birbirinden farklı konularla ilgili liste çalışmalarına da ulaşabiliyorsunuz. Futbolekstra TOP listeleri ile birlikte futbolun “en”leri masaya yatırılıyor. Böylece futbolcular, teknik direktörler, takımlar, taraftarlar, ligler ve ülkelerle ilgili aradığınız pek çok istatistiki çalışmaya ve liste çalışmasına tek bir adres üstünden erişim sağlayabiliyorsunuz. Futbol Ekstra top listeleri takipçilerin ve okuyucuları en çok beğendiği çalışmalar olarak sosyal medyada da yoğun bir şekilde paylaşılıyor. Böylece hem ülke futbolunun hem de dünya futbolunun nabzını tutan Futbol Ekstra sayfalarında birbirinden ilginç çalışmalara imza atılıyor.

Sizde bu çalışmaları takip etmek, köşe yazıları ile beraber takımınıza ait son dakika bilgilerini okumak, liste ve unutulmazlar köşesi ile futbolun farklı yönlerine vakıf olmak istiyorsanız www.futbolekstra.net yayıncılık anlayışıyla futbol gündemini belirlemeye devam ediyor.