Galatasaray Club Brugge, Paris Saint German, Real Madrid ile birlikte çıkacağı karşılaşmalar sonucunda gruptan lider olarak çıkmayı bekliyor. Bu takımlar ile çeşitli maçlar yaptıktan sonra adını en üstlere yazdırması gereken takımın aynı zamanda Türkiye'de 2019-2020 sezon maçlarında da yer alması gerekiyor.

Rakipler ve Maçlar

18 Eylül günü oynanan Club Brugge maçında yaşanan 0-0 sonucun ardından sonraki maçlar beklenmeye başlandı. 1 Ekim günü Galatasaray- Paris Saint German maçının oynaması ve ardından da 22 Ekim günü Real Madrid ile karşı karşıya gelinmesi bekleniyor. Son maçlar ise 6 kasımda Real Madrid ile olurken 26 kasımda Club Brugge ile planlanıyor. Grubun son maçını ise Galatasaray ve Paris Saint German yaparak sonlandırıyor. Bu maçların sonucunda A grubunda meydana gelen sıralama ile CL grubundan takımın çıkıp çıkmayacağı belli oluyor.

Rakipler

Galatasaray'ın eşleştiği ve maçlarda karşı karşıya geleceği takımların Avrupa kıtasında ilk üç sıralamada olması takımın nasıl başarılı olacağının tartışılmasına neden oldu. Bundan dolayı Galatasaray'ın performansının etkilendiği de düşünülüyor. Canlı rulet siteleri bile rakiplerin bu hareketlerinden daha tahmin edilebilir sonuçlara gebe. Maçlarda tüm kadrosunu ortaya koymaya çalışan başarılı teknik direktör Fatih Terim Türkiye'de de aldığı cezadan dolayı takımına destek olamadığından dolayı bazı olumsuz istifa haberlerinin çıkması ile karşı karşıya kalıyor. Şampiyonlar Ligi grubundaki maçlarda karşılaşacağı rakiplerinin dünya sıralamasında yer alan takımlar olması da sonucun biraz daha zor olmasına neden oluyor. Takımlar ile yapılacak olan maçlardan sadece bir tanesinin yapılmış olması bile diğer maçların zor geçeceğine işaret olarak sayılıyor.

Zorlu Maçlar

Diğer takımların kadrolarına bakıldığında oldukça yüksek oranda başarısı olan futbolcuların var olduğu hemen ortaya çıkıyor. Galatasaray için de sezona kötü başlamasından dolayı olumsuz yorumlar yapılmaya devam edildiğinden dolayı son derece zorlu bir grup elemesi olması bekleniyor. Yine de şansının olduğu yönünde yorumlar da bulunuyor.