İlk yarısında beklentilerin altında kalmasına rağmen ligin ikinci yarısı oldukça iyiydi. Galatasaray'ın ligin ikinci kısmında 8 maçlık galibiyet serisiyle üst potaya dahil olduğu ve halen daha üçüncülük şansının sürdüğü görülüyor. Bu noktada ile Avrupa kupalarına katılabilir mi bahsinin aktif olarak sunulduğunu görebiliyoruz. 

Ancak durum 8 maçlık galibiyet serisinin ardından yaşanan pandemi süreciyle bambaşka bir noktaya geldi. Pandemi sonrası oynanan müsabakalarda galibiyet alamaması ise başta teknik patron Fatih Terim olmak üzere kulübü harekete geçirdi. Yeniden yapılanma için düğmeye basan tecrübeli çalıştırıcının ilk olarak 7 farklı radikal değişiklikle yoluna devam edeceğini açıklaması ise taraftarları umutlandırdı. Yeni sezon için yapılan planlar transfer ve mevcut kadro derinliğini de etkiliyor.

İlk olarak Drogba'nın ikna ettiği Fildişi sahilleri asıllı orta saha oyuncusu Seri ile yollar ayrılacak. Kiralık olarak alınan ve yeteneğiyle öne çıkan bir isim olmasına rağmen defansif olarak oldukça zayıf olması bu kararda etken gibi görünüyor. Adeta 10 numara eksikliğinin ilacı gibi görülen Belhanda içinse yolun sonu gibi duruyor. Son 1 yıllık sözleşmesi kalan futbolcunun bonservisiyle beraber ilgilenen kulüplere gitmesi muhtemel.

Kadroya dahil edilen Sekidika bir türlü istenilen formu tutturamadığı için kiralık olarak bir kulübe gidecek. Nijeryalının kiralık oynayacağı takım ise belli değil. Natagomo'dan boşalan sol bek mevkiine alınan Saracchi ise gidecek oyuncular arasında gözüküyor. adresi ile transferlere dair yüksek oranlarla bahis yapılabiliyor. Ancak sarı kırmızılı ekip Saracchi için kararını vermiş gibi duruyor.

Galatasaray için değişilmez bir ikona dönüşen Muslera'ya bir yedek kaleci alınacağı netlik kazandı. Yokluğunda kaleye geçen Okan istenileni veremedi. Ayrıca Emre Akbaba'nın halen daha form tutamaması, Selçuk için son sene olması ve yerli oyuncuların ilk takım için iç açıcı performanslar sergilememesi yerli pazarından da transferler yapılabileceğini kanıtlar nitelikte. Liglerin sona ermesine az kaldığı şu dönemde Totobo üyelik kaydının ardından yüksek oranlarla tanışabilirsiniz. Sarı kırmızılıların Avrupa macerası için son iki haftaya hırslı bir biçimde başlayacağı aşikâr. 

Giriş için: