Beşiktaş'lı Ryan meritroyal mobil Babel'den sonra kadrosuna eski Beşiktaş'lı Cenk Tosun'u da katmak isteyen cim bom, Cenk Tosun için temaslara başladı.

Fatih Terim yönetiminde Avusturya kampını bitiren Sarı-Kırmızılılar'da eksik mevkiler için yeni transfer arayış çalışmaları başladı.

Diagne'nin Yerine Cenk Tosun

Galatasaray Cenk Tosun'u transfer ederek transfer sezonunu kapatmayı düşünüyor. Diagne'nin satılacak olanlar listesinde olmasından dolayı forvet alanına bir transfer meritroyal giriş yapılmasını isteyen Fatih Terim, yönetime Cenk Tosun'un ismini verdi. Falcao transferini neredeyse tamamlamak üzere olan

Galatasaray Falcao'nun yanına Cenk Tosun'u düşünüyor. Cenk Tosun'un geçen yıl forma giydiği Everton'a teklif yapan Galatasaray teklifin sonucunu bekliyor. Cenk Tosun'un yerine başka arayışlar içinde bulunan Everton'un Cenk'e forma şansı vermeyeceği düşünülüyor. Cenk Tosun'u Beşiktaş'taki dönemindeki parlak haline getireceğini açıklayan Galatasaray yönetimi, Onyekuru için geçmiş dönemde böyle düşündüklerini belirterek Cenk transferini tamamlayacaklarını açıkladı. En kötü ihtimalle milli golcünün kiralık olarak alınacağının sinyalleri verildi. Everton kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Cenk Tosun ise konuyla ilgili görüş meritroyal belirtmedi. Cenk'i renklerine katmak isteyen Galatasaray'dan başka iki kulüp daha bulunuyor. Beşiktaş ve Schalke'nin de transfer listesinde bulunan Cenk Tosun Everton tarafından en iyi teklifle satılmak isteniyor.