Ancak maalesef her şeyi kusursuz yapsak bile bu sağlığımızın bozulmayacağı anlamına gelmez. Bazen genç ve sağlıklı olmamıza aldanırız. Bazen de bu yaşa kadar hiç hastalanmadım ki deriz. Her ne olursa olsun istediğiniz zaman istediğiniz özel kurum ve doktorlardan sağlık hizmeti alabileceğinizi üstelik bu hizmet için de çok cüzzi miktarlarda ödeme yapabileceğinizi bilmek içinizi rahatlatmaz mıydı? 

İşte özel sağlık sigortası tam da bu kısımda devreye giriyor. Sağlık sigortası karşılaştırma şirketleri size bu konuda destek olacak alt yapıyı sağlıyorlar. 

Özel sağlık sigortası nedir? 

Özel sağlık sigortası, bireylerin büyük, küçük tüm sağlık giderlerinin poliçe teminat kapsamında karşılanması anlamına gelmektedir.  Özel sağlık sigortasına dilerseniz yurt dışı sağlık hizmeti teminatı da ekleyebilirsiniz. Özel sağlık sigortası paketi yatarak ve yatarak+ayakta olarak 2 aşamada incelenebilir. 

Ayakta tedavi paketi

Muayene, tahlil, fizik tedavi, röntgen vs gibi tedavi masraflarını karşılar. Eğer sigorta poliçeniz tedavi masraflarınızın %80'nini karşılıyorsa siz tüm işlemlerden sonra kalan sadece %20'lik bedeli ödersiniz. 

Yatarak tedavi paketi

Bu paket yatarak tedavi olmayı gerektiren tüm işlemleri karşılar. Refakatçi, yemek, oda, ameliyat malzemeleri, ilaç masrafları gibi maliyetli kısımları karşılayacağından sağlık işlemleriniz sırasında bir de bu olumsuz konuları düşünmemiş olursunuz. 

Özel sağlık sigortası sayesinde istediğiniz hastane ve doktoru seçme şansına sahip olursunuz. 

Kaliteli şartlarda hizmet alabilirsiniz. 

Düşük bedeller ödeyerek rutin kontrollerinizi yaptırabilir, tedavinizi içiniz rahat bir şekilde olabilirsiniz. 

Hem özel sağlık sigortası hem de tamamlayıcı sağlık sigortası için teklif alabilir, poliçe ve sigorta şirketlerini birbiri ile kıyaslayabilirsiniz. Üstelik bu hizmeti online olarak da yapabileceğiniz için zamandan kazanacaksanız. tamamlayicisaglik.com'a girerek özel ve tamamlayıcı sağlık sigortalarını inceleyip, kararınızı verebilirsiniz. Unutmayın, sağlık ihmale gelmez.