GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, kırmızı-beyazlı takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile aynı gruba düşmeyi istediğini ancak Trabzonspor'un Gümüşhane'ye gelmesinin de ayrı bir motivasyon olacağını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu'nda Trabzonspor, Atiker Konyaspor ve Kızılcabölükspor ile eşleşen kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Daşgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kura çekimini takım halinde izlediklerini belirtti.

Daşgün, "Futbolcularımın o arzusunu, o isteğini bire bir yaşadım. Bu da beni çok umutlandırdı. Futbolcularım kupaya da çok ciddi bakıyorlar. Özellikle büyük takımlardan birinin çıkmasını istediler. Konya Anadolu Selçukspor maçını kazandığımız günden itibaren kupada Galatasaray ile aynı gruba düşmeyi istiyordum. Futbolcularımın o atmosferi görmelerini istiyordum. Trabzonspor'un Gümüşhane'ye gelmesi de ayrı bir motivasyon olacak." şeklinde konuştu.

Hafta sonu ligde Karşıya ile oynayacakları maçı düşündüklerini, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Daşgün, şunları kaydetti:

"Ligi namağlup bir şekilde götürüyoruz. 9 haftada kalemizde sadece 2 gol gördük. Biz ligde nasıl ciddiysek, kupada da bu ciddiyetimiz devam edecek. Ligde 8 gün içerisinde çok ciddi üç maçımız var. Öncelikle seyircimiz önünde Karşıyaka maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Grubumuzda 2 tane Süper Lig takımı var ama kimin olduğunun hiçbir önemi yok. Maça çıkarken kimin yüksek konsantrasyonda olduğu ve kimin maçı daha çok istediğine bağlı. İnşallah en çok isteyen biz oluruz."