UEFA Şampiyonlar Liginde aldığı Astana beraberliğinin ardından gözünü yeniden Süper Lige çeviren Galatasaray, Ekim ayında zorlu karşılaşmalara çıkacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında dün Kazakistan ekibi Astana ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Devler ligindeki galibiyet hasretini 10 maça çıkaran Aslan’da gözler yeniden Spor Toto Süper Lig’e çevrildi. Ligin 7. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, 27 günde 5 zorlu karşılaşmaya çıkacak.

EKİM AYINDA İSTANBUL DIŞINA ÇIKMAYACAK
Sarı-kırmızılı takım, Ekim ayında yapacağı 5 karşılaşmayı da İstanbul’da oynayacak. 03 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı müsabakanın ardından Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, 21 Ekim Çarşamba günü devler ligi grup müsabakalarındaki 3. karşılaşmasına çıkacak. Türk Telekom Arena’da Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak olan Aslan, ardından Süper Lig mücadelesinde ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Galatasaray, Ekim ayındaki zorlu takvimini 29 Ekim Perşembe günü Eskişehirspor’u ağırlayacağı 10. hafta müsabakasıyla tamamlayacak.
(İHA)