Yalova 2. Amatör Küme’de mücadele eden Demirspor’da forma giyen 49 yaşındaki Sinan Yılmaz, futbolculuğu ve centilmenliği ile de gençlere taş çıkartıyor.
Futbola 2000 yılında Elmalıkspor’da başlayan 1965 doğumlu defans oyuncusu, 2005 yılında Demirspor’a transfer oldu. Sinan Yılmaz, kırmızı eeyazlı ekibin formasını 9 yıldır aralıksız olarak terletirken, takımın kaptanlığını da üstleniyor. Yılmaz, 2013-2014 sezonunda Yalova 2. Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Demirspor’un formasını tam 10 kez giyerken, maç kaçırmamasıyla dikkat çekti.
Geçen sezon eski Fenerbahçeli Faruk ile Demirspor’da forma giydiklerine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, bu sayede hem takımın popülaritesini arttırdıklarını, hem de genç oyuncuları kulüplerine çektiklerini dile getirdi.Gençlere örnek olmayı arzu ettiğini ve futbolu çok sevdiğini belirten Yılmaz, “Futbolu çok seviyorum. Yaşım şu anda 49 olmasına rağmen 20 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Demirspor’da genç oyunculara tecrübelerimi aktarma arzusundayım” dedi.
(İHA)