GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar'da kampa girdi.

Teknik direktör Sefer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da Giresun'da başladıklarını, 9-16 Temmuz'da Erzurum'da gerçekleştirilen kampla çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Afyonkarahisar'da üçüncü etap çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yılmaz, "Erzurum kampının ardından futbolcularımıza 2 günlük bayram izni vermiştik. İzin sonrası Afyonkarahisar'da toplanarak üçüncü etap kampına başladık" dedi.

Sefer Yılmaz, Afyonkarahisar kampının iki hafta süreceğini belirterek, "Hem Giresun'da hem de Erzurum'da gerçekleştirilen kamplar çok iyi geçti. Oyuncularımızın kamplarda ortaya koyduğu performanstan son derece memnunuz. Bu kamp, son olduğu için büyük önem arz ediyor. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. 4 ya da 5 hazırlık maçı oynayarak eksikliklerimizi göreceğiz. Böylelikle lige en hazır halde başlamayı planlıyoruz" diye konuştu.

Yabancı oyuncu arayışlarını devam ettiğini kaydeden Yılmaz, kısa sürede transferleri noktalamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.