GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Antalya kampında 3 hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9 Ocak'ta Antalya'da başladıkları ligin ikinci yarısı hazırlıklarını 18 Ocak'a kadar sürdüreceklerini belirtti.

Günde çift antrenman yaptıklarını, oyuncularının ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu dile getiren Sözeri, "Oyuncularımız antrenmanlarda çok istekli, arzulu ve gayretliler. Onların bu durumları bizi ligin ikinci yarısı öncesi daha başarılı sonuçlar alacağımız yönünde umutlandırıyor" dedi.

Antalya kampında 3 hazırlık maçı oynayacaklarını bildiren Sözeri, "Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve bir Brezilya ekibi ile hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlarda oyuncularımızın durumlarını ve eksiklerimizi görme fırsatı yakalayacağız. Böylece ligin ikinci yarısına eksiksiz gireceğiz" diye konuştu.

Sözeri, denemeye alınan 3 Kırgız futbolcuyu da hazırlık maçlarında oynatarak değerlendireceklerini, yeterli bulunmaları halinde yönetime olumlu rapor vereceklerini sözlerine ekledi.