GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, 16 Ağustos Pazar akşamı oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçının biletleri satışa sunuldu. 

Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç biletlerinin stat önündeki gişe ve kentteki satış noktalarından yapıldığını söyledi.

Kurt, bilet fiyatlarını yüksek tutmamaya çalıştıklarını ifade ederek, "Kardemir Karabükspor maçının bilet fiyatları kale arkası 7 lira, maraton 12 lira, kapalı 22 lira, VIP C 30 lira, VIP A-B 70 lira ve loca ise 100 lira olarak belirlendi" dedi.

Kardemir Karabükspor maçında taraftarları tribünlerde görmek istediklerini dile getiren Kurt, "Sezonu Kardemir Karabükspor maçı ile açacağız. İlk maç olduğu için zor geçeceğini biliyoruz. Ancak bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Çünkü iyi bir takım oluşturduk. Oyucularımız antrenmanlarda çok istekli ve arzulu. Onlara güveniyoruz. Bu zorlu maçta taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın oyuncularımıza verecekleri güç, maçı kazanmamızı daha da kolaylaştıracak" diye konuştu.