GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura çıkmanın sevinci yaşanıyor.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında kendi sahalarında konuk ettikleri Eyüpspor'u 2-0 yendiklerini anımsattı.

Eyüpspor karşılaşmasında 90 dakika boyunca iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Özkul, "Hedefimiz kupada tur atlamaktı. Kazanmak için sahaya çıkmıştık. Oyuncularımız da 90 dakika boyunca sahada çok iyi mücadele etti. İkinci yarıda bulduğumuz 2 golle de karşılaşmayı kazanarak, tur atlamayı başardık. Eyüpspor karşısında galip gelerek Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kupada hedeflerinin gidebildikleri yere kadar ilerlemek olduğunu belirten Özkul, "Giresunspor kupada geçmiş yıllarda önemli başarılara imza attı. Aynı başarıları yine Giresun halkına yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Özkul, hafta sonu ligde Denizlispor'u kendi sahalarında ağırlayacaklarını ve hedeflerinin rakiplerini yenerek çıkış yakalamak olduğunu sözlerine ekledi.