GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "İlk yarıda Altıonordu maçı ile çıkışa geçmiştik, yine bu maçı kazanıp seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalan son sekiz maçı final havasında oynayarak iyi sonuçlar elde etmek istediklerini söyledi.

Play-off hedefi için puan kayıplarına izin vermemeleri gerektiğini belirten Özkul, "Altınordu maçından galip geleceğimizi düşünüyorum. İlk yarıda Altıonordu maçı ile çıkışa geçmiştik, yine bu maçı kazanıp seri yakalamak istiyoruz. İlk yarı bu maçla beraber 5 maç üst üste kazanmıştık. İnşallah yine aynı durumu gerçekleştiririz" diye konuştu.

Özkul, ilk altı hedefinin sadece iki puan gerisinde olduklarını ifade ederek, "Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık, kendimize iyi dersler çıkardık. Daha önümüzde 8 maç var, bu maçların hepsini kazanabilecek güçteyiz. Taraftarımızla birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.