GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu sahasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Daha sonra futbolcular, kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Orta saha oyuncusu Alaattin Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Son olarak Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaştıklarını ve bu maçtan bir puan aldıklarını anımsatan Tosun, "O puanın değerli olması için bu hafta kazanmamız lazım. İlk hedefimiz tabi ki ligde kalmak ama play-off da neden olmasın? Bundan dolayı içerideki tüm maçları kazanmamız lazım" dedi.

İyi bir takım olduklarını ve iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayan Tosun, kendileri için Samsunspor maçının "kaza" olduğunu belirterek bir daha bu tarz mağlubiyet olmamasını temenni etti.

Tosun, kendilerine güvendiklerini dile getirerek, "Bu hafta da inşallah taraftarlarımızla alacağımız güzel bir galibiyetle seriye yeniden başlamayı istiyoruz" ifadesini kullandı. 

Orta saha oyuncusu Birol Hikmet ise Bucaspor maçının ligdeki durumları açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Bu maçın sonucuna göre puan sıralamasındaki gidişatın belirleneceğini anlatan Hikmet, Bucaspor maçını almak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Hikmet, üst sıralara çıkmak istediklerini ifade ederek "Üç puanı alıp yukarıları kovalamak istiyoruz. Bu maçı seyirci desteğiyle alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.