GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Kayserispor karşısında galip gelerek ligde yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor ile hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacaklarını anlattı.

Ligde oynadıkları 8 karşılaşmada da galibiyet alamadıklarını ifade eden Bozbağ, "İyi oynuyor, mücadele ediyoruz ancak sezon başından beri şanssızlıklar yakamızı bir türlü bırakmadı. Galibiyete hep bir adım uzaklıktaydık" dedi.

Bozbağ, ligde yaşadıkları şanssızlığı hafta sonu kendi sahalarında konuk edeceğimiz Kayserispor'u yenerek kıracaklarına inandıklarını dile getirerek,  bu maçın kendileri için "dönüm noktası" olduğunu vurguladı.

Bu maçı kazanmak için üzerlerinde bir baskının oluştuğunu anlatan Bozbağ,  "Kayserispor'u yenerek bu baskıyı üzerimizden atacağız. Kayserispor karşılaşmasını bir dönüm maçımız olarak görüyoruz. Kayserispor'u yenerek ligde yeni bir sayfa açmak istiyoruz" diye konuştu.

Bozbağ, bir galibiyet alırsak ligde daha başarılı sonuçlara imza atacaklarını dile getirerek, "Kayserispor'u yenerek, ligde çıkış yakalayacağız. Galibiyetler serisi ile üst sıralara hızla tırmanışa geçeceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı