GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Hasan Ali Tütüncü, "Giresunspor bu şehrin, bu ilin takımı. Esnafı, memuru, çalışanı, işçisiyle toplumun her kesimi Giresunspor'a gereken desteği daha fazla vermeli" dedi.

Tütüncü, ulusal bir marka zincirinin Giresun şubesi tarafından düzenlenen etkinliğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Ağustos Cumartesi akşamı sahalarında konuk edecekleri Adanaspor'u yenmek istediklerini söyledi.

Adanaspor'u yenerek ligde çıkışa geçeceklerini belirten Tütüncü, "Ligde iki maçı geride bıraktık. İstediğimiz sonuçları alamasak da ortaya koyduğumuz mücadele ve futbol bizi gelecek için ümitlendiriyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bu hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçını kayıpsız atlatarak ligde çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Giresun halkından Giresunspor'a daha fazla destek olmasını isteyen Tütüncü, "Bugün burada bizleri ağırlayan firma yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bu gibi desteklerin artması gerekiyor. Giresunspor bu şehrin, bu ilin takımı. Esnafı, memuru, çalışanı, işçisiyle toplumun her kesimi Giresunspor'a gereken desteği daha fazla vermeli. Birliktelik sağlarsak Giresunspor daha da güçlenir ve başarılı olur" ifadelerini kullandı.

Tütüncü, etkinlikte firma yetkililerine teknik heyet ve oyuncular tarafından imzalanan Giresunspor forması hediye etti.