GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'de 21 Ağustos Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, Altınordu maçını kazanıp ilk maçta taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon daha güçlü bir kadroyla lige verimli şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Giresunspor'un her zaman hedefinin üst sıralar olduğuna dikkati çeken Kurt, "Yeni bir kadro oluşturduk, yeni transferler de takıma çabuk uyum sağladı. İnşallah yakaladığımız aile ortamıyla başarı gelecektir. Bu kulüp taraftarıyla birlikte büyük bir camia." dedi.

Kurt, teknik direktör Mustafa Kaplan'a güvendiklerini dile getirerek, "Hocamızla beraber inşallah galibiyet alırız. Altınordu'yu yenerek ilk maçımızda taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Sezon başında alacağımız galibiyet moral ve motivasyon açısından önemli." diye konuştu.

İzmir ve İstanbul'daki taraftarların maça ilgi göstereceğini düşündüklerini ifade eden Kurt, deplasmanda takımın yalnız kalmayacağını sözlerine ekledi.