GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de, dün deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilen Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, lig sonuna kadar play-off mücadelesini sürdüreceklerini ve hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Bozbağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ilk 10 dakikasında çok kötü oynadıklarını ve iki gol yediklerini belirterek, "İki gol de çok ciddi savunma hatasından kaynaklandı. Hemen akabinde golü bulduk. Maçı berabere ya da galibiyete taşıyacak pozisyonları da yakaladık ama değerlendiremedik. Rakip 3 kez kalemize geldi. İkisi gol oldu, birini kalecimiz kurtardı" dedi.

Son haftalarda deplasmanlarda istedikleri galibiyetleri alamadıklarını dile getiren Bozbağ, "Son 5 deplasman maçımızdan mağlup ayrıldık. Maalesef takımımızın deplasman sıkıntısı devam ediyor. Bununla ilgili yönetim olarak gerekli önlemleri alacağız. Kalan maçlarımızda deplasmanlardan daha iyi sonuçlarla döneceğiz" ifadesini kullandı.

Bozbağ, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Kayseri Erciyesspor'u yenerek play-off iddialarını devam ettirmek istediklerini kaydederek, "İç sahadaki maçlarda çok büyük problem yaşamıyoruz. İnşallah Kayseri Erciyesspor maçında da bir problem yaşamayız. Hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmak. Giresunspor, play-off mücadelesini sürdürecektir" diye konuştu.

Bozbağ, Kayseri Erciyesspor maçına taraftarı daha fazla çekebilmek için bilet fiyatlarında indirim yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.