GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in ilk yarısını 21 puanla 8. sırada tamamlayan Giresunspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'daki kamp programına başladı.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının dört günlük iznin ardından teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde kamp programına başladığını söyledi.

Kadroda eksik mevkileri tamamlamak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Özkul, şöyle konuştu:

"Kısa sürede eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde orta saha oyuncusu Alaattin Tosun'u kadromuza kattık, bugünkü kampa katılıyor. Bunun yanında 3 oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün 3 Kırgız ve Kazak oyuncu kampımızda yer alacak ve kendilerine bakılacak."

İkinci yarıya kısa süre içerisinde hazır olmaya çalışacaklarını ifade eden Özkul, 19 Ocak Pazartesi günü kampın sona ereceğini ve bu zaman zarfını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini vurguladı.

Özkul, ilk yarıdan daha iyi bir Giresunspor izlettirmek istediklerini ve bu yönde çalıştıklarını belirterek, "İnşallah her şey güzel olur. Taraftarlarımıza hem seyir hem de sonuç olarak güzel bir takım izletmeyi umut ediyoruz" dedi.