GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Gençlik merkezi sahasında, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, koşunun ardından top çalışması yapıldı.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası grup maçında karşılaştıkları Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldıklarını anımsattı. 

Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele ettiklerini ve galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Sözeri, "Gençlerbirliği neredeyse as kadrosuyla sahaya çıktı. Kazanıp gruptan çıkmayı garantilemek istiyordu. Maç boyunca çok güzel bir mücadele sergiledik. Deplasmandan bir puan sevindirici. Yolumuza devam ediyoruz. Buradan ikinci sırada çıkmak istiyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında hedeflerinin sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak olduğunu belirten Sözeri, şöyle konuştu:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ilk yarının son maçını oynayacağız. Bu maçla ilk yarıyı tamamlayacağız. Maç trafiğimiz çok yoğun. İki, üç günde bir maç oynuyoruz ama oyuncularım bu sürece çok güzel reaksiyon gösteriyorlar. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Ligde iyi bir çıkışımız var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından da iyi sonuç alıp, bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz." 

Sözeri, oyunculardan Veysel Aksu'nun sakatlığı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oynayamayacağını, tedavisi devam eden Abdulaziz Solmaz'ın oynamasının zor olduğunu kaydetti.