GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 23 Ocak Cuma günü sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetimindeki antrenmanda futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Asbaşkan Ercan Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısının ilk maçında ağırlayacakları Manisaspor'u yenmekten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Manisaspor'un da önemli takviyeler yaparak kadrosunu güçlendirdiğini belirten Pamuk, "Zor bir maça çıkacağız. Manisaspor da alt sıralardan kurtulmak istiyor. Bu nedenle sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele edecek ancak bizim de şiddetle üç puana ihtiyacımız var. O bakımdan kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Pamuk, rakiplerinin karşısında en güçlü silahlarının yine Giresunspor taraftarı olacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Taraftarımızın destekleri bugüne kadar önemli birçok başarının kazanılmasını sağladı. Manisaspor karşısında da en büyük silahımız taraftarımız olacak. Taraftarımızdan bu zorlu maçta takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Onların verecekleri destekle Manisaspor karşılaşmasını kazanma şansımız daha yüksek olacaktır."