GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de deplasmanda Şanlıurfaspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, karşılaşmada çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana oynadıkları karşılaşmalarda üstün taraf olduklarını belirterek, "İyi oynuyor ve mücadele ediyorduk" dedi.

Şanlıurfaspor karşısında bu sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını ifade eden Mustafa Bozbağ, "Rakip ise 90 dakika boyunca hiçbir şey yapmadı. Duran toptan buldukları golle maçı kazanmayı başardı. Şanlıurfaspor karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyduk. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık" diye konuştu.

Ligin 6. haftasında sahalarında konuk edecekleri Denizlispor'u yenerek, Şanlıurfaspor mağlubiyetini telafi edeceklerini kaydeden Bozbağ, "Ligde son 3 maçta 7 puan alarak, bir çıkış yakalamıştık. Şanlıurfaspor karşısına da kazanmak için çıkmıştık ama olmadı. Mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Ne var ki her şey bitmiş değil. Sadece bir maç kaybettik. Ligde yeniden çıkış yakalayacağız" ifadelerini kullandı.