GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 18 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Metin Diyadin yönetimindeki antrenmanda, dün akşam oynanan Eskişehirspor maçında ilk 11'de yer alan futbolcular düz koşu, diğer oyuncular ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sezona üç puanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özkul, hedeflerinin Osmanlıspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu belirtti.

Özkul, kazanmak adına 90 dakika savaşacaklarını kaydederek, "Osmanlıspor maçının kolay geçmeyeceğini biliyoruz. Hafa içerisinde iyi hazırlanarak Ankara deplasmanına galibiyet için gideceğiz. 90 dakika boyunca da savaşarak 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Eskişehirspor maçında yakaladığımız çıkışı Osmanlıspor önünde de sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.