GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, önceliklerinin iç transfer olacağını, teknik direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda önümüzdeki hafta oyuncularla görüşmeye başlayacaklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyadin'in, takımda kalmasını ve dış transferde kadroya dahil edilmesini istediği oyuncularla ilgili bir rapor hazırlayarak yönetime sunduğunu belirtti.

Yönetim kurulu olarak iç ve dış transfer konusunda 1-2 gün içerisinde değerlendirme toplantısı yapacaklarını ifade eden Özkul, "Alınacak kararlar doğrultusunda transfere yön vereceğiz. Önceliğimiz iç transfer olacak. Teknik direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda önümüzdeki hafta oyuncularla görüşmeye başlayacağız. Anlaşma zemini arayacağız. Ardından da bütçemiz ölçüsünde hareket ederek dış transfere yöneleceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Özkul, şu ana kadar yönetime, takımdan ayrılmak istediğine dair talepte bulunan oyuncu olmadığına dikkati çekerek, yeni sezon hazırlıklarına ise haziran ayının son haftasında başlanmasını planladıklarını sözlerine ekledi.