GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de 4 Mart Cuma günü sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Giresunspor'un forvet oyuncusu Vedat Muric, rakipleriyle puanlarının eşit olduğunu belirterek, "İnşallah çok iyi mücadele gösterip üç puanı alırız" dedi.

Muric, Giresunspor tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Denizlispor maçında kendilerine yakışmayan bir oyun sergilediklerini söyledi.

Denizlispor maçını unutarak Balıkesirspor karşılaşmasına odaklandıklarını belirten Muric, "Bu hafta oynayacağımız Balıkesirspor ile puanlarımız eşit, inşallah çok iyi mücadele gösterip üç puanı alırız. İyi futbol sergileyerek taraftarlarımızı da mutlu etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz, cuma gününü Giresunspor'a ayırsınlar. Futbolu güzelleştirecek şey, futbolcunun arkasında olacak taraftardır" diye konuştu.

Orta saha oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ise takım olarak çok büyük hedefleri olduğunu vurgulayarak, "Denizlispor maçında şanssız bir sonuç aldık. Önümüzde çok önemli Balıkesirspor maçı var. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Averaj olarak geride kaldık ama 6 puanlık bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yeşil beyazlı takım, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını, basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

PTT 1. Lig'de geride kalan 23 hafta sonunda otuz üçer puanları bulunan takımlardan Balıkesirspor 6., Giresunspor ise 7. sırada yer alıyor.