Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup’u satmayı düşünmediklerini açıkladı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Sompo Japan Sigorta ile yapılan anlaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Açıklamasında şampiyonluk mesajları veren Başkan Orman, Vodafone Arena ve transferler hakkında da siyah-beyazlı taraftarlara önemli mesajlar verdi.
Ligdeki son durumlarını değerlendirmesi istenen Fikret Orman, “Olmamız gereken yerdeyiz ve inşallah böyle gideriz. Çok önemli oyunculardan kurulu, çok iyi bir kadromuz var. Bu kadroyu bütün kamuoyunun da bildiği gibi uzun dönemdir planlayarak yaptığımız bir çalışmayla oluşturduk. Artık şu dakikadan sonra yapacağımız tek iş, devreye lider olarak girip inşallah Vodafone Arena’da bu işi taçlandırmak” diye konuştu.

"ÇATI MONTAJI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLAR"
Vodafone Arena’nın çatı inşaatının son durumunun sorulması üzerine Orman, “Hemen hemen bütün imalat bitti, kontrol yapılıyor. Çünkü geri dönüşü olmayacak bir işlem o. Zor bir işlem. Biliyorsunuz Bursaspor Kulübü de bizim yaptığımız çatı teknolojisinin aynısını yaptı ve uzun zamandır uğraşıyorlar. Bu normal bir çatı değil. Halatlarla yapıldığı için, gerdirme sistemiyle yapıldığı için çok zor bir çatı. Ben bile bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum açıkçası. Herhalde önümüzdeki hafta başı gibi yavaş yavaş çatı yerine gelmeye başlar. Çatı yukarıya çıktıktan sonra biraz daha işimiz var. Ondan sonra zemine ve hemen koltukların montajına başlayacağız. Dış cepheyi tamamlayamıyoruz çatıyla alakalı olduğu için” açıklamasını yaptı.

"OYUNCULARIMIZI SATMIYORUZ"
Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup hakkında son günlerde çıkan transfer teklifleriyle alakalı bir soru yöneltilmesi üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şu yanıtı verdi:
“Oyuncularımızın değerinin görülmesi, alıcıların çıkması hoş bir şey. Beşiktaş başarılı bir takım ki oyuncularına alıcı çıkıyor. Geçen sene de böyle oldu, bu sene de böyle oldu. Ama bizim böyle bir niyetimiz yok. Bizim şu an tek konsantrasyonumuz; devre arasını lider olarak bitirmek. Devre arasında bir iki bölgede eksikliklerimiz var, oralara takviye yapmak istiyoruz. Devre arasından sonra da kendi stadımıza en kısa sürede dönmek istiyoruz. Bu sene de Beşiktaş’ın herkesin beklediği şekilde şampiyon olmasını bekliyoruz. Bizim bütün çalışmalarımız ve konsantrasyonumuz bu yönde. Şu anda bir oyuncuyu satıyoruz diye niyetimiz yok. Bunları herkes yazıyor. Böyle bir konuşma dahi yok. Böyle bir niyet olmadığı için zaten bu süreçlerde böyle konuşmalar olmaz. Bunların hepsi spekülasyonlarla alakalı şeylerdir. Çünkü transfer dönemi değil, bir şey değil neden teklif olsun. O yüzden tabiri caizse palavra haberlerden birisi"
Deniz Çoban’ın hakemliği bırakmasıyla alakalı görüşlerini de ifade eden Orman, “Çok üzüldüm açıkçası hata yaptı ve hatasından sonra da bıraktığını açıkladı. Düzgün, dürüst bir kardeşimiz. Üzüldüm. Kendi kararı. Hakemlerle alakalı yorum yapmak istemiyorum. Allah ona yeni hayatında başarılar nasip etsin” diye konuştu.
(İHA)