Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, ligin 9. haftasında Sivasspor ile oynayacakları maça ilişkin, "Gol atma kapasitesi yüksek bir takımız. Bu karşılaşmada sonuç çıkarabilmek için istekliyiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda D.G. Sivassspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor. Sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Fransız teknik adam Paul Le Guen, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “İyi bir durumda olan ve bir galibiyet serisi yakalamış olan Sivasspor var rakibimiz olarak bu maçta karşımızda. Bu karşılaşmada sonuç çıkarabilmek için istekliyiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takımın durumundan baya memnunum. 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile ilerliyoruz şu ana kadar. Fikstürün ilk kısmının zor olduğunu göz önüne alırsak bizim için hiç de fena olmayan bir durum şu an için. Lig birbirine çok yakın mücadelenin geçtiği bir platform. Hiçbir takımın yeri garanti değil. Herkes dikkatli olmalı. Biz de dikkatli olmalıyız ve mütevazi bir şekilde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Hala kendimizi geliştirebileceğimiz çok fazla alan var” diye konuştu.

“GOL YEMEDEN DAHA FAZLA KARŞILAŞMAYI BİTİREBİLMEMİZ GEREKİYOR”

Devamlılık kazanmaları gerektiğine vurgu yapan Fransız teknik adam, “Bence en büyük eksikliğimiz bu. Herkesin tahmin edebileceği üzere. Biraz daha geride dikkatli olmamız gerekiyor. Gol yemeden daha fazla karşılaşmayı bitirebilmemiz gerekiyor. Gol atma kapasitesi yüksek bir takımız. Ofansif taraftaki çalışmalarımız bunu destekliyor. Bununla alakalı çok çalışmalar yapıyoruz. Ofansif bir futbol oynamaya çalışıyoruz ve her gün bununla alakalı kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

BADU FİZYOTERAPİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI

Basına ilk 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı süren Badu fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Emre Taşdemir’in ise tedavisine devam edildi. Topla birlikte yapılan çalışmalarla başlayan antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.

AGU VE EKONG ANKARA’YA GİTTİ

Öte yandan bugün Ankara’ya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari’nin daveti üzerine yeşil-beyazlı takımın Nijeryalı oyuncuları Agu ve Ekong’un Ankara’ya gittiği bildirildi.

Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

(İHA)