Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran’ın teknik direktörü Oğuz Çetin, Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası final maçının Brezilya-Almanya arasında oynanmasının kupaya heyecan katacağını söyledi.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni sahalarda hazırlık kampını sürdüren Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran, antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlık kampı için Erzurum’un doğru bir tercih olduğunu ifade eden Hazar Lenkeran’ın teknik direktörü Oğuz Çetin, günde iki antrenman yaparak lige hazırlandıklarını söyledi.
Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası’nı değerlendiren Oğuz Çetin, 2014 Dünya Kupası maçlarında Avrupa ve Güney Amerika rekabeti olacağını belirterek, "Bu Dünya Kupası’nda Brezilya, Arjantin, Uruguay, Şili gibi önemli takımlar yer alırken, bunun yanında Avrupa’dan da Almanya, Hollanda ve Fransa gibi öne çıkan takımlar var. Bu sene Dünya Kupası’nda iyi performans gösteren Hollanda, Fransa var ama bence Almanya bir atak yaparak onların önüne geçecek. Dünya Kupası’nın Brezilya’da organize edilmiş olmasının avantajını Brezilya yaşıyor. Bundan dolayı da Brezilya, diğer Güney Amerika takımlarının önüne geçecektir. Ama bu Dünya Kupası’nda Almanya ve Brezilya’nın final oynaması hoşuma gider” dedi.
(İHA)