Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink yönetimindeki yeni transferlerle güçlenen kadromuzun bu yılki hedefi tüm kupalara ambargo koymak" dedi.
Dursun Özbek, Galatasaray Dergisi’nin eylül ayı sayısında camiaya seslendi. Yeni sezonda hedeflerinin tüm kupalara ambargo koymak olduğunu söyleyen Özbek, kulübün mali sorunlarını çözmek için de ciddi hamleler içerisinde olduklarını vurguladı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Galatasaray Dergisi’nde kaleme aldığı yazı şu şekilde:

“Sevgili Galatasaraylılar;
Ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi yenerek Ziraat Türkiye Kupası ile kapattığımız sezona bir başka köklü rakibimiz Beşiktaş’ın elinden Turkcell Süper Kupa’yı alarak başlamanın mutluluğu içindeyiz.
Bu iki zafer, bu iki kupa Galatasaray’ın genlerinde kayıtlı olan kazanma azminin bir eseri. Dile kolay; son 3 futbol sezonunda verilen 9 kupanın 6’sı, son 5 sezonda da 15 kupanın 10’u şu an Galatasaray’ın müzesinde yer alıyor. Galatasaray, yüzde 72’lik final kazanma oranıyla dünyada rakipsiz bir noktada bulunuyor.
Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink yönetimindeki yeni transferlerle güçlenen kadromuzun bu yılki hedefi de tüm kupalara ambargo koymak.
Sadece futbolda değil; basketbolda da çok iddialı bir kadro oluşturduk. Erkeklerde Ergin Ataman ile Euroleague’de büyük hedeflere yürüyeceğiz. Kadınlarda Sırbistan ile Olimpiyat üçüncülüğüne ulaşan koç Marina Maljkovic yönetiminde hırslı ve savaşan bir takım izleyeceğiz.
Voleyboldaki yeni evimiz olan Daikin Park Voleybol Salonu’nda taraftarımızın yarattığı muhteşem atmosferle geçen sezonu aşan başarılara koşacağız.
Kulübün mali sorunlarını çözmek için de ciddi hamleler içindeyiz. Yeni forma sponsorumuz Nef ile önemli bir işbirliğine imza attık. Emlak Konut ile Riva ve Florya için stratejik bir ön protokol yaptık. Önümüzdeki dönemde bu protokolün hayata geçmesini sağlamak adına genel kurulumuzun karşısına çıkarak detaylı bir bilgilendirme yapacağız ve camiamızın desteğini isteyeceğiz.
Bizler bu yola çıkarken “Daha güçlü, daha başarılı, daha büyük bir Galatasaray… Daima Galatasaray” demiştik. Camiamızla, taraftarımızla el ele kol kola bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Önümüze çıkan engeller bizi yıldırmıyor. Aksine kararlılık ve azmimizi artırıyor.
Gücümüzü köklerimizden, kararlılığımızı zaferlerle dolu mazimizden, cesaretimizi de asil renklerimizden alıyoruz.
Yaşasın Galatasaray.”
(İHA)