Galatarasay Bayan Voleybol Takımı'nda 4 yıl önce yaşanan taciz skandalı, kulüpte masör olarak çalışan Osman Ş.'nin, İstanbul İş Mahkemesi'nde avukatı kanalıyla açtığı davayla ortaya çıktı. Osman Ş. dilekçesinde, 1 Eylül 2008'de Galatasaray'la sözleşme imzaladığını ancak 15 Aralık 2008'te yüz kızartıcı suç nedeniyle işten çıkarıldığını belirtti. Haksız olarak işten çıkarıldığını ifade eden Osman Ş., 13 bin 750 TL'lik maddi tazminat davası açtı.

'CİNSEL BÖLGEME UYGUNSUZ DOKUNDU'
Habertürk'ün haberine göre Galatasaray Kulübü ise avukatı kanalıyla verdiği cevap dilekçesinde, dava dosyasına, iki kadın voleybolcu Oganna Nnamani ile Keao Burdine'nin mektuplarını koydu. Nijerya kökenli ABD'li voleybolcu Oganna Nnamani'nin, delil mektubunda şu ifadeler yer aldı: "Masaj sırasında külodumu çıkarmamda ısrar etti. Cinsel bölgeme kasten uygunsuz şekilde dokunarak, özel bölgelerimi açığa çıkardı. Olayı takım arkadaşlarımla konuştum. Külodumuzu çıkarmanın cinsel organımıza dokunmanın normal bir şey olup olmadığını sorduğumda ise 'kesinlikle hayır' cevabını aldım."

'KÜLODUMU İNDİRİP YORUMDA BULUNDU'
ABD'li voleybolcu Keao Burdine ise sanığın göğüslerinin küçük olduğunu söylediğini belirterek, "Külodumu aşağıya indirerek cinsel bölgemle ilgili yorum yaptı. Dokunup dokunamayacağını sordu. Reddettim. Kalça çatalıma dokunmamasını söyledim. Hayatımın en rahatsızlık verici durumuydu" diye şikâyetini belirtti. Duruşmada ise iki tarafın da tanıkları dinlendi. Voleybolcu Emel Kaplan mahkemede, "Osman Ş.'nin bayan voleybol takımındaki oyunculara yakınlık gösterdiğini duydum" dedi. Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'nın eski oyuncusu Fatma Duygu Sipahioğlu ise "Osman zaman zaman bana da masaj yaptı. Kötü bir hareketini görmedim. Taciz iddiasına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.