Alanyaspor, Polonya Süper Lig takımlarından Wisla Krakow’da forma giyen Wilde Donald Guerrier ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Turuncu-yeşilliler, Polonya’nın Wisla Krakow takımında forma giyen Haitili futbolcu Wilde Donald Guerrier ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunana Wilde Donald Guerrier, "Alanyaspor’u daha önceden tanıyordum. İyi bir takıma ve iyi bir şehre geldiğimin farkındayım. Alanyaspor’a geldiğim için çok mutluyum" dedi.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da iyi bir futbolcuyu transfer ettiklerini ve Wilde Donald’dan başarı beklediklerini söyleyerek, "Kendisi ile geçtiğimiz yıl da ilgilenmiş, transfer etmek istemiştik. Fakat nasip bugüneymiş. Camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Haiti Milli Takımı oyuncusu da olan Wilde Donald Guerrier, geçtiğimiz sezon Wisla Krakow ile 22 maça çıktı ve 7 gole imzasını attı. Dünya Kupası Elemeleri’nde de milli takım forması ile 6 maça çıkan oyuncu, takımına 1 golle katkıda bulundu.
(İHA)