Hentbol Kadınlar Süper Lig’de 7.hafta karşılaşmasında kendi seyircisi önünde Ardeşen GSK’yı konuk eden Zağnosspor’da, alınan 30-25’lik galibiyet yönetimi mutlu etti. Ardeşen galibiyetiyle ligde ikinci sıraya yükselen kırmızı-mavi-beyazlı ekipte As Başkan Mehmet Gültekin Paslıoğlu açıklama yaptı.

PASLIOĞLU: “GALİBİYETTEN MUTLUYUZ”

Galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen Paslıoğlu, “Takımımızı, teknik heyetimizi ve bizleri destekleyen taraftarlarımızı yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum. Oldukça heyecanlı, mücadele gücü yüksek ve zevkli bir maç izledik. Kazanan taraf olmak bizi son derece mutlu etti. İlk 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik aldık. Bundan sonra iyi bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Zorluk seviyesi üst düzeyde olan maçlarımızı bitirdik gibi. Bundan sonra hataya ve rehavete yer vermeden ilk yarının kalan beş maçını galibiyetlerle tamamlamak istiyoruz” dedi.

TRABZON’UN İLERİ GELENLERİNE SESLENDİ

Trabzon’un ileri gelenlerinden istedikleri desteği bulamadıkları konusunda sitemde bulunan Paslıoğlu, “Hentbolde Trabzon’u süper ligde tek temsil eden takımız. Salon sporları bazında süper ligde yer alan iki takımdan biriyiz. Son iki yıldır Trabzon’u ve ülkemizi Avrupa’da temsil ediyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte büyük çaba sarf ediyor, emekler veriyoruz. Ligdeki tüm takımlar belediye takımı. Biz ise kişisel imkanlarla ayakta durmaya ve Trabzon’u temsil etmeye gayret ediyoruz. Ne yazık ki Trabzon’un ileri gelenleri tarafından yalnız bırakılıyoruz. Belediyelerden, sivil toplum kuruluşlarından ve bu kente katkı sunmaya çalışan siyasilerden ve iş adamlarından yanımızda olup, destek vermelerini istiyoruz. Tribünde bizi yalnız bırakmasınlar. Biz deplasmana gittiğimizde vali, belediye başkanı, milletvekili tribünde oturuyor. Bizim tribünlerde de böyle bir tablo oluşmasını istiyoruz. Sadece kupa kazanıldığında fotoğraf vermekle desteklenmiş olmuyor” diye konuştu.

AVRUPA’DA DESTEK ÇAĞRISI

Kasım ayında Avrupa sahnesinde boy göstereceklerini hatırlatan Paslıoğlu, “Takımımız 11-12 Kasım tarihlerinde Avrupa’da çok önemli iki maç oynayacak. Challenge Kupası 3.turunda İsviçre’nin Spono Eagles takımıyla iki maç oynayacağız. Rakiple yaptığımız anlaşma gereği iki maçımızı da Trabzon’da oynayacağız. Son derece önemli olan bu iki karşılaşmada daha çok destek bekliyoruz. Eğer beklediğimiz destek gelirse, başarılarımızın artarak devam edeceğine şüphemiz yok” açıklamasında bulundu.