GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un kulübü başkanı İdris Çimen, hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacakları MKE Ankaragücü müsabakasından 3 puanla ayrılan taraf olmak istediklerini belirtti.

Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda istedikleri sonuçları elde edemediklerini ifade ederek, “Son haftalardaki maçlarımızda talihsizlikler yaşadık. Bu hafta kendi sahamızda karşılaşacak olduğumuz MKE Ankaragücü müsabakasından 3 puan alarak bu talihsiz sonuçlara son vermek istiyoruz. MKE Ankaragücü güçlü bir takım ama bu zorlu geçecek olan maçtan gülen taraf olarak ayrılmak istiyoruz” dedi.

MKE Ankaragücü maçına çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Çimen, “MKE Ankaragücü maçı için yoğun bir çalışma içerisine girdik. Çünkü bu maç her iki takım için de önemli bir maç olacak. Ligde rakiplerimize karşı çok iyi mücadele ediyoruz ama istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Onların desteği bize daha çok güç ve kazanma hırsı veriyor. Taraftarımızın özellikle kendi sahamızda oynayacak olduğumuz maçlara yoğun bir katılım göstermelerini bekliyoruz” diye konuştu.