GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, sahalarında Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın hakemlerini eleştirdi.

Kılıç, yazılı açıklamasında, kulüp olarak her zaman saha içerisinde kalmaya özen gösterdiklerini, ligin ilk yarısında birçok maçta hakem hatalarından dolayı canlarının yandığını, Altay, Sarıyer, Pazarspor maçlarında puanlarının gasbedildiğini öne sürdü.

Ligin ikinci yarısı başlamadan Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in toplantılar yaptıklarını anımsatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Türk futbolu adına yanlışları ve eksikleri gidereceklerini söylediler. Bırakın gidermeyi artık yanlışların kasıtlı yapıldığına inanıyorum. Nazilli Belediyespor maçına gelen Ankara bölgesi hakemlerini Allah’a havale ediyorum ve bu insanların Türk futbolundan acilen uzaklaştırılması gerektiğine inanıyorum. Gümüşhanespor olarak genç ve iyi futbol oynamaya odaklanmış bir ekibiz, imkanlarımız doğrultusunda Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz. Beklentimiz sadece emeklerimizin artık hakem tarafından çalınmamasıdır."